OPTICON GRAND

Locul unde sanatatea si grija pentru sanatatea ochilor se intalneste cu branduri de top din domeniul eyeware fashion.

OPTICON GRAND

Locul unde sanatatea si grija pentru sanatatea ochilor se intalneste cu branduri de top din domeniul eyeware fashion.

Magazinul

Optica noastra

Grija pentru pacienți, estetica și pasiunea pentru sănătatea ochilor au stat la baza misiunii Opticon încă de la deschiderea primului centru de optică Opticon și până în prezent.
Situat în centrul Clujului, Opticon Grand reprezintă cel mai mare și cel mai inovator proiect al nostru. Suntem de părere că ochelarii nu sunt doar o necesitate, ci un mod prin care îți poți exprima cu adevărat stilul și personalitatea.

Opticon Grand este acel magazin în care fiecare stil, fiecare personalitate și fiecare stare de spirit își găsește
locul.
Din `98 căutăm mereu noi tendințe și selectăm branduri autentice, de top pentru a reflecta moda prin intermediul ramelor iconice potrivite fiecărui look.

De la rafinament și eleganță, la șic și extravaganță, suntem orientați spre diversitate pentru a putea exprima personalitatea oricărui client care ne trece pragul.

Scopul Opticon?
De a te ajuta să vezi impecabil și să arăți uimitor. Facem asta prin intermediul colecțiilor unicate care provin de la designeri de top din întreaga lume, printre care și Vogue, Ray-Ban, Dolce&Gabbana, Armani, Versace, Prada, Bvlgari, Persol, Ted Baker, Bolon, Gucci și Tom Ford.
Pe lângă colecțiile de ochelari, ți-am pregătit o mulțime de alte surprize și evenimente de artă, fashion, cultură și sănătate.
Te așteptăm cu drag la Opticon Grand, cel mai mare magazin de optică din Transilvania.

Vezi viața dintr-o altă perspectivă, din cel mai elegant punct de vedere!

Vezi lumea cu o alta pereche de ochelari!

PROGRAMEAZA-MA!